U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2994 HW Barendrecht

Omschrijving

Nieuwbouw Robiniahout 13 2994 HW Barendrecht

Oplevering begin 2017
In deelplan Vrijenburg-Noord in Barendrecht komen 11 woningen van het type Vancouver. Het project bestaat uit 10 geschakelde woningen en een vrijstaande woning.

Een zee aan ruimte
Bouwnummer 5 is een riante 2 onder 1 kapwoning met een tuitgevel. Door de uitbouw van 2,5 meter over de gehele breedte heeft de woning een zeer riante woonkamer van 48 m2. De openslaande deuren aan zowel de voorkant als de achterkant van de woning zorgen voor een nog ruimtelijker gevoel. De ruime woonkeuken heeft een oppervlakte van 36 m2, daarmee kunt u dus alle kanten mee op!
Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers van 19 en 11 m2, de badkamer en een apart toilet. Op zolder is er voldoende ruimte om in de toekomst een 3e of zelfs 4e slaapkamer te maken. Ook kun je hier je wasmachine en droger kwijt.

In het kort:
• Woonoppervlakte van circa 170 m2
• Riante woonkeuken
• 2 slaapkamers op 1e verdieping
• Separaat toilet op 1e verdieping
• Riante zolder
• Kavel op het zuidwesten

Plattegrond
http://www.funda.nl/koop/barendrecht/huis-85360778-robiniahout-13/plattegrond/

Architectuur
De architectuur van de woningen is vriendelijk en traditioneel. Herkenbaar zijn de veranda’s aan de voorgevel en de combinatie van lichte en donkere steenkleuren. Het ontwerp van de Vancouver is gebaseerd op het eerder gerealiseerde woningtype Atlanta.

Badkamer en toilet
De woning wordt opgeleverd met luxe sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk van Mosa in de badkamer en het toilet. De kosten hiervoor zijn opgenomen in de koopsom van de woning. 

Parkeren
De woning beschikt over een parkeermogelijkheden op eigen terrein. 

Vrijenburg-Noord in Barendrecht-Carnisselande
Vrijenburg-Noord is een onderdeel van het plan Carnisselande, een prachtlocatie om te wonen en te werken. Het gebied ligt even ten westen van de dorpskern van Barendrecht en grenst ten noorden aan Rotterdam-Zuid. Aan de zuidzijde gaat Carnisselande over in een open poldergebied dat zich uitstrekt tot aan de Oude Maas. Binnen het plan Carnisselande is Vrijenburg de laatste wijk die is gebouwd in het noordelijk deel van de Stadse Rechthoek. Dit deel van de nieuwbouwlocatie kenmerkt zich door een stedelijke opzet. Het midden van de wijk wordt gevormd door het 'Carré'. De wijk Vrijenburg krijgt diverse eigen voorzieningen. Zo is ook hier een halte van TramPlus, de snelle tramverbinding met Rotterdam-Centrum. Ook is er een woon- annex zorgcomplex en een verzamelgebouw met daarin ondermeer een grote basisschool, kinderopvang en een sporthal.

Afgebouwde wijk
Aan de westkant grenst Vrijenburg aan het Riederpark, aan de noordkant aan het Zuidelijk Randpark. De bouw van Vrijenburg is gestart in 2004 en is zo goed als voltooid. U woont straks in een afgebouwde wijk, waar u geen overlast heeft van bouwverkeer en de wijk heeft direct een plezierig woonklimaat.

Over BPD Ontwikkeling
BPD, voorheen Bouwfonds Ontwikkeling, is marktleider in de realisatie van integrale woongebieden. We ontwikkelen grotere wijken en buurten op uitleglocaties en kleinschalige multifunctionele projecten, onder andere door middel van herstructurering en functieverandering, in de binnenstad. BPD is actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Sinds onze oprichting in 1946 hebben wij de bouw van zo’n 310.000 woningen mogelijk gemaakt en vandaag wonen meer dan een miljoen Europeanen in woonwijken waarin onze hand herkenbaar is. In Duitsland staat BPD in de top-3 van gebiedsontwikkelaars, in Frankrijk bezetten we onder de naam BPD Marignan een 7e plek. BPD is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van de Rabobank.


Niet gevonden wat u zocht? Vul dan vrijblijvend uw zoekprofiel in en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Hero Makelaardij