U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wat kan Hero Makelaardij voor u betekenen? 

Nieuwbouw

De aanschaf van een nieuwbouwwoning is best spannend. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding bij de aanschaf van uw nieuwbouwwoning. Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer en daarom is het lastig om een duidelijk overzicht te krijgen van welke stappen er precies ondernomen moeten worden. Zowel bij het beoordelen van de koopaktes, het meer- en minderwerk als bij het financiële aspect, kunnen wij u helpen om alles op een rij te krijgen.

Wilt u meer weten over de begeleiding van Hero Makelaardij? Wij helpen u graag.
 
Vul hier het contactformulier in.
 
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. Uiteraard kunt u ook even bellen of WhatsAppen. 
 

Verkoop


Wij ontnemen uw zorgen!

De verkoop van uw woning vraagt meer dan alleen een vermelding op internet en een bord in uw tuin. Het aanbod is enorm en internetsites staan vol met aantrekkelijke huizen, dus uw woning moet voldoende aandacht krijgen.
Hero Makelaardij pakt de verkoop van uw huis zorgvuldig aan. Uw en ons doel is het best mogelijke resultaat te behalen. Wij adviseren en begeleiden u met ervaring, expertise en marktkennis gedurende het gehele verkoopproces. 

Zodra uw woning op onze website staat, is deze ook zichtbaar op www.huislijn.nl, www.moviq.nl, www.jaap.nl en uiteraard op www.funda.nl
Van belang zijn een persoonlijke aanpak, enthousiasme en kennis, een goede website en vooral de presentatie van uw woning. Zo realiseert u de hoogst mogelijke opbrengst.

Wij regelen het gehele verkooptraject voor u:

 • Vooronderzoek en kadastrale recherche 
 • De waardebepaling 
 • Vaststellen van de vraagprijs en verkoopstrategie 
 • De roerende zaken en informatielijst 
 • De professionele presentatie van uw woning op internet en brochures 
 • 'Te Koop' kaartjes, visitekaartjes en brochures 
 • Plaatsing op verschillende internetsites 
 • Een bord in uw tuin of een raambiljet 
 • In overleg een 'Open Huis' 
 • Indien nodig een bouwkundig onderzoek 
 • Advies Energielabel 
 • Verzorging van de bezichtigingen, ook 's avonds en in het weekend. 
 • Namens u voeren van de onderhandelingen voor een optimaal resultaat. 
 • Opstellen van de koopakte 
 • De eindinspectie 
 • Begeleiding naar de eigendomsoverdracht bij de notaris 
 • Eindevaluatie 

Het kan zijn dat u veel zaken zelf al heeft geregeld of zelfs al een koper voor uw woning heeft gevonden. In dat geval kunt u ook bij Hero Makelaardij terecht. Wellicht heeft u toch behoefte aan hulp of deskundig advies. Hero Makelaardij biedt u deze keuzemogelijkheden.

Wilt u meer weten over de verkoopbegeleiding van Hero Makelaardij? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, een waardebepaling of gewoon om al uw vragen te beantwoorden. 
Vul hier het contactformulier in.

Aankoop


Uw droomhuis gevonden?

Van uw eerste oriëntatie tot en met de handtekening bij de notaris. Hero Makelaardij is thuis in elke stap naar uw nieuwe woning. Over onze manier van werken en de voordelen voor u informeren wij u graag in een vrijblijvend gesprek. Dit kan ook 's avonds en in het weekend. Onderdeel van onze dienstverlening is een vrijblijvend hypotheekadvies van onze Erkend Hypotheekadviseur. 
 

De voordelen van Hero Makelaardij als aankoopmakelaar: 

 • Persoonlijk en direct contact, ook 's avonds en in het weekend
 • Kennis, ervaring en expertise van de lokale markt
 • Brengt u in gesprek met een Erkend Hypotheekadviseur
 • Selecteert en informeert u over het geschikte aanbod
 • Zorgvuldige begeleiding bij bezichtigingen
 • Grondig vooronderzoek naar alle juridische aspecten
 • Begeleiding voor een bouwkundig/technisch onderzoek en Energielabel
 • Onderzoekt de financiële positie van de Vereniging van Eigenaren
 • Beoordeelt de waarde & courantheid van de woning
 • Onderhandelt professioneel voor een scherpe prijs en overige voorwaarden
 • Verzorgt taxatie door een onafhankelijk en erkend taxateur ten behoeve van de financiering
 • Controleert de koopakte, opgesteld door de verkopende makelaar
 • Begeleiding bij de laatste inspectie voor oplevering 
 • Controleert de nota van afrekening van de notaris
 • Begeleiding naar de notaris bij de eigendomsoverdracht.

Wilt u meer informatie over aankoopbegeleiding van Hero Makelaardij?
Vul dan uw gegevens in en we nemen contact met u op!

Taxaties

Bij verbouwing, aankoop, oversluiting van uw hypotheek en zo nog een aantal zaken, heeft u een door de bank geaccepteerd taxatierapport nodig. Hero Makelaardij werkt met diverse beëdigde registertaxateurs, deze kunnen vaak binnen 2 of 3 werkdagen een zeer uitgebreid en deskundig taxatierapport voor u verzorgen dat door alle banken en instellingen in Nederland wordt geaccepteerd.

Wilt u meer weten over taxaties? Wij helpen u graag.
 
Vul hier het contactformulier in.
 
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. Uiteraard kunt u ook even bellen of WhatsAppen. 

Hypotheken


Wij begeleiden u!

Het financiële aspect van het kopen van een woning is voor veel mensen lastig. Wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed en zijn geen hypotheekadviseur of verzekeringsagent, daar zijn andere specialisten voor. Wat wij wel doen? Wij begeleiden u bij alle zaken die u moet regelen, zodat u met een gerust hart kunt gaan wonen.
 

Wat moet er geregeld worden?

Er zijn op financieel gebied zoveel mogelijkheden dat het voor u, als koper, vaak lastig is om een goed overzicht te krijgen. Ook hiervoor geldt dat een goede begeleiding een zorg wegneemt. Samen lopen we door alle zaken heen, zodat u goed op een rijtje heeft wat u allemaal moet regelen. Of het nou gaat om uw financiering of om uw verzekeringen. We bekijken samen of we kosten kunnen besparen op bijvoorbeeld de taxatie van uw nieuwe woning, de notariskosten, maar ook op zaken als uw verhuizing.
Hero Makelaardij denkt met u mee als het gaat om ingrijpende financiële beslissingen! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij werken nauw samen met diverse Erkend Hypotheekadviseurs die u graag willen begeleiden met uw financiële beslissingen.  
 

Wilt u meer weten wat uw financiële mogelijkheden zijn?

De Erkend Hypotheekadviseur komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, ook ‘s avonds en in het weekend. Vul hier het contactformulier in.

AVG


Privacy Policy

Hero Makelaardij hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Hero Makelaardij houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
 • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
 • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
 • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
 • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
 • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
 • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.
Als Hero Makelaardij zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.  
 

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.  
 

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.  
 

Bewaartermijn

Hero Makelaardij bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.  
 

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking.  
 

Rechten omtrent uw gegevens 

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.  
 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.  
 

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!  
 

Contactgegevens

Hero Makelaardij
Scheepstimmermanslaan 32
3011 BS Rotterdam
info@heromakelaardij.nl

Terug naar boven
Sluit menu Hero Makelaardij