U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Hypotheken


Wij begeleiden u!

Het financiële aspect van het kopen van een woning is voor veel mensen lastig. Wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed en zijn geen hypotheekadviseur of verzekeringsagent, daar zijn andere specialisten voor. Wat wij wel doen? Wij begeleiden u bij alle zaken die u moet regelen, zodat u met een gerust hart kunt gaan wonen.
 

Wat moet er geregeld worden?

Er zijn op financieel gebied zoveel mogelijkheden dat het voor u, als koper, vaak lastig is om een goed overzicht te krijgen. Ook hiervoor geldt dat een goede begeleiding een zorg wegneemt. Samen lopen we door alle zaken heen, zodat u goed op een rijtje heeft wat u allemaal moet regelen. Of het nou gaat om uw financiering of om uw verzekeringen. We bekijken samen of we kosten kunnen besparen op bijvoorbeeld de taxatie van uw nieuwe woning, de notariskosten, maar ook op zaken als uw verhuizing.
Hero Makelaardij denkt met u mee als het gaat om ingrijpende financiële beslissingen! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij werken nauw samen met diverse Erkend Hypotheekadviseurs die u graag willen begeleiden met uw financiële beslissingen.  
 

Wilt u meer weten wat uw financiële mogelijkheden zijn?

De Erkend Hypotheekadviseur komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, ook ‘s avonds en in het weekend. Vul hier het contactformulier in.

Terug naar boven
Sluit menu Hero Makelaardij